domingo, 14 de agosto de 2016

som ecohotel, els valors i els fets

One Planet -WWF- http://www.fhy123.org/zh-cn/View_News.asp?ID=698

Afegim el nostre granet de sorra per ajudar al planeta i procurem minimitzar els perjudicis que podem causar. No en som els propietaris de la Terra, només uns hostes ! 
Al Mas Ribas procurem assumir els 10 propòsits del WWF:

1L´eix del projecte de revitalització del Mas Ribas és, precisament, respectar i reviure la identitat, la singularitat i la cultura locals. 

2 / 3 / 4
A les obres de rehabilitació del mas, per a donar-li ús hoteler, es va considerar l´estalvi de recursos naturals, malauradament limitat per la legislació vigent.

5
El projecte genera ocupació, promou l´equitat i els beneficis locals, en un marc de desenvolupament sostenible.

6
Separem els residus amb rigor i tenim previst, a l´entrada en funcionament del restaurant, compostar les restes orgàniques i tancar el cicle a l´horta.

7
Procurem la feliç estada dels nostres visitants i la d´altres residents del nostre entorn, com ara les cuques de llum, les papallones, les sargantanes, múltiples ocells.....

8
La Via Verda conflueix directament amb al Caminal del Mas Ribas: a peu o en bicicleta,  que facilitem, podem arribar al centre de Palamós o a les platges.

9
L´horta del Mas Ribas, o sigui el jardí de l´hotel, es rega per degoteig, no s´adoba amb productes sintètics, els planters són seleccionats, el control de plagues és natural.....

10
Procurem salut, benestar i felicitat per als nostres hostes i els altres éssers vius. Visca la Terra !


No hay comentarios:

Publicar un comentario